23 Ocak 2018 Salı

YABANCI DİZİ ÖNERİLERİM



1) ROME

rome dizisi ile ilgili görsel sonucu

2 sezonluk, 22 bölümlük dizi. Tarih seviyorsanız seveceğinize eminim. MÖ 49 yıllarında Sezarla başlayan dizi ikinci sezonunda da Sezar’ın varisleriyle karşımızda. Döneme gerçekçiliğiyle ışık tutan, imparatorluk, hırs, intikam, şehvet dolu bir dizi. Kostümler, mekanlar hayranlık veriyor. Açık ara en sevdiklerimden.

2) YOUNGER

younger dizi ile ilgili görsel sonucu

40 yaşındaki Lizza’nın iş bulabilmek için yaşını küçük göstermesi ve işe girmesiyle dizi başlıyor. Arkadaşlık, aşk, yalanlar içinde çerez bir komedi dizisi. Yorgun olduğumda açıp keyifle izlediğim, kadın oyuncuların özellikle Hillary Duff’ın ne giydiklerini takip ettiğim sevimli bir dizi. 5. Sezonunu hala bekliyoruz.

3) HOW I MET YOUR MOTHER


how ı met your mother ile ilgili görsel sonucu

9 senelik en sevdiğim komedi dizisi kendisi. 22,25 dakikalık bölümlerde hep gülmüşümdür ve ışınlanasım gelmiştir ortama. 5 arkadaşın farklı karakterleri, başlarına gelen olaylar, aşkları en çok da komik anları hala aklımda. Dizi 2030 yılında Ted’in çocuklarının karşısına geçip anneleriyle nasıl tanıştıklarını anlatmasıyla başlayıp 208 bölüm sürmüş. How ı met your father çekilcek denmişti bir ara heyecanla bekliyoruz bakalım.

4) SHAMELESS

shameless ile ilgili görsel sonucu

Hala devam etmekte, seveni çok, komedi dram dizisi. Dizi 6 kardeşin ve babalarının başına gelen trajikomik olaylarını anlatmakta. Emmy ödüllü dizi çoğu zaman eğlendirse de bazı sahneleriyle de hüzünlendiriyor. Hayatları bataklık gibi gözükse de bir şekilde işin içinden çıkan Gallagherları ben çok seviyorum. İzlemekten bıkmayacağınızı umduğum bir dizi.


5) ARROW

arrow konusu ile ilgili görsel sonucu


Oliver Queen’in başından geçenler, değişimi konusunu oluşturuyor dizinin. Süper kahraman gibi amacı suçlularla mücadele etmek ve şehri eski gücüne kavuşturmak için Arrow kişiliğini yaratılmış. Aksiyon dolu dizi 6. sezonunda. Bu tarzı sevenlerin beğeneceği bir dizi.

6) NARCOS

narcos ile ilgili görsel sonucu

Dünyaca ünlü Pablo Escabar’ ın gerçek hayatını konu alan dizide aksiyon, silahlar, koşuşturmaca eksik olmuyor. Escabar’ın dünyanın en zengin insanları arasında olması da parayı ve lüks hayatı da diziden eksik etmiyor. Şu an 2 sezonu yayınlandı. 3.sezon bekleniyor.

7) SPARTACUS

spartacus konusu ile ilgili görsel sonucu

Roma İmparatorluğunda yaşanan köle isyanlarının başını çeken ünlü gladyatör Spartacun dizisi. Spartacusun karısı Sura’yı kurtarmak, özgürlüğüne kavuşmak için mücadelesi sizi diziye resmen bağlıyor. Mücadele, aşk, tarih, savaş her şey var bu dizide. En sevdiklerimdendi. 3 sezon sürdü.


8) BİG LİTTLE LİES

big little lies ile ilgili görsel sonucu


Bu aralar izlediğim tek türk dizisi Ufak Tefel Cinayetler. Onun da bu diziden uyarlandığını öğrenince hemen izledim. Zaten 1sezonluk bir dizi devamı gelir mi bilmiyorum. Dizide genel olarak kadınların birbirlerine hırsları, arkadaşlıkları anlatılsa da gizemli tarafı da en başından beri vardı. Bu diziyi izlerken beklenmedik sona , görünürde ne kadar mutlu olsalar da insanların içlerini hiçbir zaman göremeyeceğimizi izleyeceksiniz.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder